Telefoonnummer

06-25532660

Email

contact@nagelstudioperfectpolish.nl

Openingstijden

Ma- Za

Nagelstudio Perfect Polish biedt een breed scala aan nagelbehandelingen aan, voor zowel kids als volwassenen. Kunt u uw gewenste behandeling niet vinden? Neem dan even telefonisch contact op, via WhatsApp of via de mail.

Fix ’n Go | € 87,50

Dunne, buigbare en afbrekende nagels. Klinkt dit bekend voor u? Lees dan vooral even verder!

Seal & Protect is een product dat door Magnetic Nail Design is ontwikkeld voor de zeer gevoelige en breekbare nagels. Het verschil met andere nagelverstevigende producten is dat Seal & Protect in de nagelplaat trekt in plaats van een laag erop legt. Doordat het product door de nagel opgenomen kan worden, wordt de nagel van binnenuit ondersteund om minder snel te breken.

De kuur bestaat uit een totaal van 6 behandelingen. Het advies is om maximaal 2 weken tussen de behandelingen te laten, om de nagels een goede boost te geven en weer zo sterk te laten worden als hij hoort te zijn.

Om de behandeling ook thuis bij te houden, krijgt u bij het boeken van de behandeling een nagelriemolie mee naar huis.

Als u de kuur in één keer afrekent, ontvangt u de zesde behandeling van Nagelstudio Perfect Polish.

Let op: dit arrangement moet per telefoon, WhatsApp of email doorgegeven en geboekt worden. Het is dus niet mogelijk om deze in te plannen via het boekingssysteem. Uiteraard is het wel gewoon mogelijk om even binnen te lopen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Nagelbijt Arrangement | €165,00

Nagelbijters opgelet! Nagels bijten afleren is ontzettend lastig. We leren het onszelf aan vanaf onze jeugd of misschien wel door een stressperiode. Het nagelbijten kan zich beperken tot het bijten of afscheuren van de nagels, maar vaak wordt er ook aan de nagelriemen gebeten, waardoor er ontstekingen kunnen ontstaan. Ik ben zelf ook enthousiast nagelbijter geweest, maar ook ik heb het afgeleerd. Door middel van een goed behandelplan, een beetje geduld en een routine voor thuis bent u voor eens en voor altijd van het nagelbijten af. Hoe ziet het behandelplan er uit?

Week 1: Bij de eerste behandeling wordt samen met u een behandelplan opgesteld. Wat gaat er gebeuren en welk product is voor uw nagels geschikt? Uw nagels worden kort gehouden – u bent het immers niet gewend om lange nagels te hebben. U krijgt een flesje nagelriemolie mee naar huis en dient hier minimaal 1x per dag de nagelriemen mee in te smeren om de nagelriemen soepel te houden.

Week 2: Hier vindt een controle van de nagels plaats. Zit het kunstproduct nog op de nagels of heeft u het niet kunnen laten om er toch aan te zitten? Eventuele hoekjes of randjes worden weggevijld zodat u niet in de verleiding komt om deze af te bijten.

Week 3: Het is inmiddels 2 weken geleden dat het kunstproduct is geplaatst. Omdat uw nagels sneller groeien dan van mensen die niet nagelbijten, vullen wij het kunstproduct al op in de derde week. Daarnaast worden uw nagels weer kort en mooi in model gevijld.

Week 5: 2 weken verder en het is weer tijd voor een opvulbehandeling. Net zoals de voorgaande behandelingen worden de nagels kort en mooi in model gevijld. 

Week 7: En weer 2 weken verder doen we het nog eens opnieuw.

Week 9: Dit is de laatste behandeling van het nagelbijt arrangement. De nagels zijn inmiddels weer mooi gegroeid en het bijten is aanzienlijk verminderd. In totaal zijn we nu zo’n 9 weken verder. De kunstnagels kunnen verwijderd worden, maar kunnen uiteraard ook weer opgevuld worden. De kans om het nagelbijten echt af te leren wordt uiteraard groter naarmate de kunstnagels langer blijven zitten, maar dit is volledig uw keuze.

Dit arrangement dient in twee delen afgerekend te worden. Bij de eerste behandeling rekent u € 100,00 af en bij de vierde behandeling de resterende € 65,00. Dit als stok achter de deur voor u om echt de uitdaging aan te gaan om het nagel bijten af te leren.

Let op: dit arrangement moet per telefoon, WhatsApp of email doorgegeven en geboekt worden. Het is dus niet mogelijk om deze in te plannen via het boekingssysteem. Uiteraard is het wel gewoon mogelijk om even binnen te lopen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

                  Voorwaarden
  • Betaling in de studio kan contant, via pin of via betaalverzoek;
  • Prijswijzigingen voorbehouden;
  • Verzetten of annuleren van een afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren telefonisch, via WhatsApp of via de mail gemeld te worden. Gebeurt dit niet, ontvangt u alsnog een factuur van 50% van de kosten van de behandeling.

Openingstijden

Maandag: 12.00u – 17.00u

Dinsdag: 9.30u – 18.00u

Woensdag: 9.30u – 12.00u

Donderdag: 9.30u – 18.00u

Vrijdag: 9.30u – 17.00u

Zaterdag: 9.00 – 13.00u

Zondag: Gesloten

Contact

Hoofdstraat 90E, 3781 AJ

Voorthuizen

 

contact@nagelstudioperfectpolish.nl

06- 25532660