Telefoonnummer

06-25532660

E-mail

contact@nagelstudioperfectpolish.nl

Openingstijden

Wo - Vr

Seal & Protect | €87,50

Dunne, buigbare en afbrekende nagels. Klinkt dit bekend? Lees dan vooral even verder!

Seal & Protect is een product dat door Magnetic Nail Design is ontwikkeld voor de zeer gevoelige en breekbare nagels. Het verschil met andere nagelverstevigende producten is dat Seal & Protect in de nagelplaat trekt in plaats van een laag erop legt. Dat maakt dit product ideaal voor zorgpersoneel of mensen die geen nagellak mogen dragen op het werk. Doordat het product door de nagel opgenomen kan worden, wordt de nagel van binnenuit ondersteund om minder snel te breken.

De kuur bestaat uit 6 behandelingen. Het advies is om maximaal 2 weken tussen de behandelingen te laten, om de nagels een goede boost te geven en weer zo sterk te laten worden als hij hoort te zijn.

Om de behandeling ook thuis bij te houden, krijg je bij je eerste afspraak van de kuur een nagelriemolie mee naar huis.

Dit arrangement dient in één keer afgerekend te worden. Je rekent dan vijf behandelingen af en ontvangt de zesde van Nagelstudio Perfect Polish. Dit brengt de kosten per behandeling op €14,58.

Let wel op bij het plannen van de afspraak in het online systeem. Is het je eerste keer? Selecteer dan de 1e afspraak. Ben je al eens eerder geweest voor dit arrangement? Selecteer dan de opvolgbehandeling.

Nagelbijt Arrangement | €165,00

Nagelbijters opgelet! Nagels bijten afleren is ontzettend lastig. We leren het onszelf aan vanaf onze jeugd of misschien wel door een stressperiode. Het nagelbijten kan zich beperken tot het bijten of afscheuren van de nagels, maar vaak wordt er ook aan de nagelriemen gebeten, waardoor er ontstekingen kunnen ontstaan. Ik ben zelf ook enthousiast nagelbijter geweest, maar ook ik heb het afgeleerd. Door middel van een goed behandelplan, een flinke portie geduld en een routine voor thuis waant het nagelbijten zich een weg uit jouw leven en kunnen de nagels op een gezonde manier blijven stralen. Hoe ziet het behandelplan er uit?

Afspraak 1: Dit is de kennismaking. Tijdens deze behandeling wordt er een proefnagel geplaatst om vast te stellen welk product het beste bij jouw nagels past en het beste blijft zitten. Je krijgt ook een nagelriemolie mee naar huis en dient hier de nagelriemen goed mee te verzorgen.

Afspraak 2: Na onze kennismaking wordt er besloten met welk product wij de behandeling voortzetten. Dit is vaak een week na afspraak 1. Een nieuwe set wordt geplaatst en eventueel afgelakt met een Gelpolish. Let op: de nagels worden niet verlengd.

Afspraak 3: De nagels hebben twee weken er op gezeten, dus is het hoog tijd voor een opvul behandeling. Lucht onder de nagels wordt verwijderd, de uitgroei wordt opgevuld en de nagels worden weer mooi gelakt. Omdat er nagellak op de nagels zit, is de neiging om de nagels te bijten een stuk kleiner.

Afspraak 4: Wederom zijn de nagels goed uitgegroeid, dus worden de nagels weer opgevuld. Waarom eigenlijk elke keer opvullen na twee weken? Nagels van een nagelbijter groeien een stuk sneller dat niet-nagelbijters. Feitje van de dag!

Afspraak 5: Weer twee weken later herhalen we de behandeling zoals we het van de vorige behandeling ook gewend zijn. Lucht verwijderen, opvullen en lakken.

Afspraak 6: Dit is de laatste behandeling van het Nagelbijt Arrangement. De nagels zijn inmiddels weer mooi gegroeid en het bijten is aanzienlijk verminderd. In totaal zijn we nu zo’n 9 à 10 weken verder. Dit is de laatste afspraak waar de nagels worden opgevuld zoals we van de afgelopen weken gewend zijn. Uiteraard is het na deze behandeling mogelijk om de nagels weer op te vullen om de nagels goed stevig te houden of gewoon omdat je het mooi vindt. 

Dit arrangement dient in twee delen afgerekend te worden. Bij de eerste afspraak reken je € 100,00 af en bij de vierde afspraak de resterende € 65,00. Dit als stok achter de deur voor jou om echt de uitdaging aan te gaan om het nagel bijten af te leren.

Let wel op bij het plannen van de afspraak in het online systeem. Is het je eerste keer? Selecteer dan de kennismakingsafspraak. Ben je al eens eerder geweest voor dit arrangement? Selecteer dan de opvolgbehandeling.

Let op!

Verzetten of annuleren van een afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren telefonisch, via WhatsApp of via de mail gemeld te worden. Gebeurt dit niet, ontvang je alsnog een factuur van 50% van de kosten van de behandeling.

Contact

Hoofdstraat 90E

3781 AJ Voorthuizen

 

contact@nagelstudioperfectpolish.nl

06 – 25532660

Openingstijden

Maandag | Gesloten

Dinsdag | Gesloten

Woensdag | 9.00u – 15.00u

Donderdag | 9.00u – 21.00u

Vrijdag | 9.00u – 17.30u

Zaterdag | Gesloten

Zondag | Gesloten

Links